Follow by Email

Friday, 18 November 2011

spm

assalamualaikum sumeee... :) rindu kat blog aku.. hehe.. hasyimmmmm!!!!!!!!!!! adoy bersin pulak.. hehe;.. okey sambong blik, sekarang nie aku ngah bperang ngan spm.. hhahaha.. soalan dye boley than laaa... aku rase target ta capai kot.. urmmmmmmm takotttt sangat.. :) ape2 pon gud luck kpd sume bdk2 form 5... i hope u all success dlm spm :) dala na bce buku remaje jap :)

Sunday, 18 September 2011

arini sblom g keje g open house uma eja.. sian dye, opn house uma dye ta ramai yg dtg.. hehe... urmmm tp arini ari yg agax mnyedihkn coz arep ta jmpe aku pon.. agax trkilan jugak la ngan prangai dye.. aku taw la dye cuti tp ta en la ta bole dtg kejap kat tmpt keje jumpe aku.. eee bngang btol.. pas2 dala ta rty na msg aku.. asyik aku je dok cll sampai ranap crdit.. alasan ta cll aku sbb tade cdit.. mcm la kdai topup kat malaysia nie sume da tbakar.. eee skit aty..  tape2 relex je.. cdit aku pon da abis soo aku da mals na topup.. :) kpd muhammad arif muzzafar edison,, sy agax trkilan ngan prangai awk :)
 sok exam science, tp aku bce bku pdgangan..ta bce buku science pon.. hehe.. okey la .. da pnat.. na tdoo..
gud nite sume.. bye2,, :):)  

Tuesday, 12 July 2011

td lpas aku dngar cramah pasal smbong stdy aku ase mcm minat pulak kat bab pnghotelan.
hehehe... aku ase kalau aku ta dpt jd cikgu aku na amik bidang pngurusan pnghotelan la.. huhuhu...tp  en sdey la coz aku ta dpt msok plkn.. urmmm tringin gler na masok.. tp ta dpt pulak.. ahh bia la.. ty lpas spm aku troz g cri keje la smentare na tnggu result.. at least bole jugak kumpul duit.. time kat skola td ramai ta dtg.. azmi, alel, afiq, ammar sume ta dtg.. mengong btol diorang nie.. ckp na wat stdy group td tp diorang sndri ta dtg.. haishh pe na jd la... urmm aku pnat la.. dala sakit mate.. oke la malas na type.. hehe.. bye2...

Monday, 11 July 2011

story arini :)

arini suare  aku tade.. agrhh malas tol na bckap kalau suare tade.. urmm da sminggu aku contc blik ngan syazwan haizen.. dye tu oke la.. sbb aim jugak aku rapat ngan dye blik,,, tp dye tu kuat mmbhan btol.. lpak ngan dye asyik aku je yg kne bhan.. ee bngang btol... pas2 bole lak dye ckp aku nie lurus bndul.. ta gune btol.. sumpah siott.. tp pape pon aku appy gler ble da oke ngan dye.. 3 taon aku ta tgor dye tbe2 oke mcm tu je.. msty plik kn.. hahaha.. aku tringin na g karoke lg la... tp bdk claz aku na g maen boling ari khamis nie.. eee ta best btol.. tp na karoke mcm ne kalau suare pon tade ??? hahahaha.. skunk nie aku na busy kn diri aku.. soo start minggu nie kne wat stdy group ngan mmbe2 aku.. oke r na mandy dlu la.. sasory saso pon da bising sbb aku blom solat lg.. hahahaha... soo mandy solat bru la online blik.. k byeee... chowww,,, :P:P

Monday, 4 July 2011

Saya sayang awak.. Tapi betul ke saya sayang awak?? Awak sayang saya ke?? Kalau sayang, nape awak pegang tangan saya?? Awak nak tengok rambut saya, nak hug saya, nak saya pakai seksi2.. Memang la awak tak kasi boy lain tengok saya pakai seksi.. Tapi awak tak halal lagi untuk saya kan?? Awak sayang saya ke kalau saya kasi semua tu kat awak??     Saya sayang awak..Betul..Tak tipu..Tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai?? Saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak.. Saya lupa solat, saya lupa dosa.. Saya lupa Tuhan..Takut la...   Betul awak..Saya sayang awak.. Tapi saya takut.. Takut sangat nak sayang awak.. Awak baik, selalu solat awal.. Tapi nape bila dengan saya awak lupa solat?? Masa kuar, kita lalu je depan masjid.. Tak pernah stop.. Tapi kat tempat takde orang, kita stop. Beratus duit awak habis untuk saya kan?? Saya hargai sangat.. Saya tau awak sayang saya..Tapi nape awak tak simpan duit tu dulu..Kot2 ada jodoh, boleh kita kawen.. Awak... Saya takut.. Takut sangat.. Takut bila ingat pe yang kita dah buat.. Saya nak awak jadi halal utk saya.. Tapi tak boleh la sekarang.. Macam mana awak nak tanggung saya..Kita blaja lagi..Saya nak hidup dengan awak..Saya nak awak jadi imam saya.. Nak sangat share everything dengan awak.. Saya nak jadi kekasih halal awak..Tapi betul ke cara kita wak?? Saya takut laaaa...   Awak..Saya nak hidup dengan awak forever kat heaven.. Tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??Macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi.. Tak kisah la saya dulu, awak dulu atau dua2 skali.. Boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang?? Kalau la Dia tanya apa yang saya dah buat dengan awak, apa saya nak jawab nanti.. Saya maluuuuuuuuuuu sangat kat Dia..   Awak.. Lama saya fikir.. Saya fikir pasal kita.. Betul saya sayang awak.. Tapi, sampai bila kita nak camni??Awak.. Saya dah fikir lama... Lepas ni, kalau saya xmesej awak, xnak jumpa awak, xnak call awak, awak jangan salah faham tau.. Saya buat camtu sebab saya sayang awak sangat2.. Awak.. Saya nak forever kat syurga dengan awak.. Dulu saya sedih sebab kita jauh.. Tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita.. Kalau dekat, awak boleh agak kan pe kita buat nanti??   Saya xtau camne nak bagitau awak..Saya nak jaga hati awak.. Tapi awak sedar tak sebenarnya saya dah kotorkan hati awak.. Saya suka goda awak dengan manja saya, dengan body saya.. Saya suka buat awak cair dgn saya.. Jahatnya saya.. Awak saya banyak dosa.. Awak nak ke terima org macam saya jadi wife awak?? Awak.. Saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak.. Saya nak jadi the best wife.. Baru la awak xpandang orang lain dah.. Saya xnak susahkan awak dengan saya yang macam ni.. Awak.. Saya nak jadi bidadari awak.. Bukan kat dunia je.. Tp kat heaven gak.. Saya nak jadi bidadari awak yang forever..   Awak.. Saya tahu saya xbaik.... Banyak sangat kekurangan dan xlayak nak tegur salah awak.. Tapi saya sayang awak.. Apa kita buat, bukan ada org tahu pun... Sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya?? Saya pun nak awak jadi suami yang boleh pimpin saya ke syurga.. Tak nak ke?? Takkan la awak sayang saya untuk hepi2 kat dunia ni je.. Awak xnak ke pilih saya jadi bidadari awak kat syurga nanti?? Awak.. Tolong la... Saya xnak dah jumpa awak.. Tapi mungkin saya lalai gak nanti.. Syaitan selalu ada dengan saya.. Suka je dia kalau saya keluar dengan awak, goda awak.. Awak.. Tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa. Tolong ek.. Saya lemah sangat..Saya nak jadi kuat.. Kuat untuk awak.. Untuk hidup dgn awak.   Saya sayang awak.. Camne kalau tiba2 Dia panggil kita before kita sempat bertaubat..Takutnye saya..Awak xtakut ke?? Camne kita nak pergi syurga?? Camne saya nak jadi bidadari awak?? Saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tapi dengan apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dalam cinta kita?? Malu sangat kat Dia..Awak..Saya nak berubah..Untuk diri saya gak, untuk parents saya.. Tapi, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan?? Saya nak berubah pun sebab nak jadi the best untuk awak.. Untuk babies kita nanti.. Nak jadi mom yang the best..Huhu. Tinggi betul cita2 saya.. Saya pun nak kita jadi pasangan yang educated.. Nak sama2 berjaya.. Tapi educated yang taat padaNya la.. Mesti bahagia kan.. Kita ingat Dia, Dia pun ingat kita, so, boleh la Dia jaga kita nanti..   Awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kat syurga tau.. Awak doakan la saya biar boleh masok syurga.. Saya nak jadi bidadari yang tunggu awak..n there, i'll be yours forever... Tapi, kalau awak pergi dulu?? Iye..Saya sedih.. Tapi saya pun akan doakan awak.. InsyaAllah..Nanti awak tunggu la saya kat syurga k?? Mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana.. Tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k?? Saya nak jadi bidadari awak..   Awak.. Maafkan saya kalau ape yg saya buat dan bagitau ni mengguris hati awak.. Saya buat camni sebab saya sayang awak.. Saya xtau camne nak bagitau awak.. Sebab tu saya taip kt sini.. Maaf sebab saya post kat sini.. Bukan nak bukak keburukan sendiri.. At least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sebagai panduan.. Ramai kat luar sana kapel dan buat macam2.. Saya takot nak post kat awak.. Tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k.. Awak.. Dah nak subuh la.. Kejap lagi mesti Dia panggil saya.. Ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..

Monday, 27 June 2011

suraya

homework, folio, sume tu buat aku busy.. sronok hdup mcm nie.. hahaha.. mcm ne la nanti kalau da keje.. urmm skunk aku da ta msg aim da pon.. dye shat ke ta pon aku ta taw.. hehe.. nty na g jumpe dye la.. bnyk story na cte ngan dye.. :):) skunk nie bile mlm dngar lagu jiwang msty na ngis.. tah aku pon ta taw nape.. hehe.. mcm sakai pon ade, tp itu lah noor suraya skarang.. sensitif ta patot.. haha..
aaaahh lupe na ckp, skunk nie aku suke manipulasi duit akak aku.. hahaha.. jahat en aku.. tp dye tu baek sngt.. aku da manipulasikn duit dye pon , dye ttap mnx tolong tunang dye tok bg lens free kat aku.. hahaha ... suraya mmg jahat... :P

Wednesday, 22 June 2011

benci kau

wan nape la kau muncul dlm hidop aku dlu kn.. sbb kau sume kprcayaan aku kat lelaki hilang... sbb kau aku rase sume lelaki cume na amik ksempatan je kat aku.. aku ta taw la mcm ne aku bole syg kau giler2 dulu.. sbb kau jugak aku clash ngan arep.. aku yg trlalu bodoh sbb bole pcaye kat lelaki mcm kau.. aku mmg dendam ngan kau wan.. aku cube lupekan kau, tp mkin aku cube lupekan kau mkin aku ingt kat kau... bodoh nye aku sbb ingt kau... aimmm tolong aku lupekn mmbe kau tuhh... aku bnci dye la.. wan aku harap kau rase ape yg kau buat kat aku.. arif suraya mnx maap ngan ksilapan suraya dulu.. suraya yg silap dulu... sory sngt2...  ape yg pasti noor SURAYA rusli mmg BENCI SANGAT kat LELAKI yg brname HERWANSHAH... tp sampai skarang aku masih was2 n ta yakin ngan lelaki..